Företag

Vi Yippo älskar fest!

Vi på Yippo har jobbat länge med olika typer av fester och evenemang och det är alltid spännande när man får prata med nya kunder. Hos oss kan du hitta allt ifrån party tillbehör, maskerad produkter och olika typer av ballongtjänster 

Oavsett om det är ett litet mingel event till stora företagsfester så vill vi på Yippo att du ska hitta allt du behöver för din tillställning. Detta gör vi genom att erbjuda dig ett brett sortiment till ett bra pris.  Vi på Yippo välkomnar dig som små som stora företag och vi ser alla samarbete som långsiktigt.  Vi vill växa genom att dela med oss av vår erfarenhet och erbjuda dig som företaget en personlig service.

Yippo grundade 2014 och sedan dess har efterfrågan på partyprylar och ballonger ökat och det glädjer oss att vi tillsammans med våra kunder fortfarande hittar nya användningsområden. Idag erbjuder vi olika typer av ballongdekor både till företag och privat och priset variera beroende utförande. Det är kostnadseffektiva sätten att skapa ett imponerad intryck och kan använda sig av det på precis alla typer av mötesplatser och evenemang. Här nedan hittar du lite information om vilka olika typer av ballongarrangemang  som vi utför och har du några andra ideer för så hjälper vi dig på bästa sätt.  Besök gärna vår instragram Yippo.se för inspiration.

Vi erbjuder idag: 

  • Ballongdekoration
  • Ballongbågar, ballongpelare och buketter
  • Specialdesignade ballongarrangemang
  • Upp-och Nedsläpp av ballonger
  • Helium gas
  • Ballong tillbehör
  • Leverans av ballongarrangemang


Har du några frågor eller vill göra en order, kan du var vänligen kontakta oss på foretag@yippo.se eller ringa oss på 08-121 472 40. 

Vi besvarar oftast mail inom 48 timmar förutom under julsäsongen då svarstiderna kan bli längre. 
Är ditt ärende mer brådskande, t ex frågor rörande din beställning, välj då telefon eller chatt som kontaktväg.FAQ-YIPPO

Hur många helium ballonger behövs för att fylla hela taket?

11" ballonger som vi oftast jobbar med är 28cm därmed behöver man minst 15st -18st beroende hur kompakt du vill det ska se ut.

Hur registrerar jag mig som företagskund?

Man kan maila in till oss på info@yippo.se, vi gör en kreditkontroll på bolaget tar ca 3 arbetsdagar. Som företagskund kan du handla på Faktura samt få speciella företagsrabatt och erbjudande.

Hur jobbar ni med special ballong beställningar?

Vi gillar utmaningar och ser det som viktig fokus att göra kunderna nöjda. Vi ger dig tips och idéer som passar era önskemål. Ni mailar in bilder på hur ni vill ha det, information om när och vart. utifrån informationen vi får skräddarsyr vi en lösning som passar er budget. Så tveka inte utan hör bara av er om ni är nyfiken på ett ballong dekor.  

Hur fungerar transporten?

Beroende på vad det är för ballongjobb så levereras det på olika sätt. Befinner man sig utanför Stockholm är man också välkommen att kontakta oss. Inom Stockholm har vi flera lösningar när det kommer till ballongleveranser. 

Hur långt tid innan måste jag boka?

För att boka en special ballongbeställnings jobb, beroende på jobbets omfattning så behöver vi minst 5dagars framförhållning. Du som kund är självklart välkommen att kontakta oss via mail eller support så kan vi avgöra vad som krävs för din special beställning. 

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.